Volkswagen ID.3 Pro Performance

LODTRÆKNINGEN ER SLUT

Den heldige vinder er Joan Madsen fra Borum

Tryk på knappen. Så åbnes en SMS klar til afsending.

Den elektriske ID.3 er opdateret og kommer i denne nye version med bl.a. en opdateret kabine og en rækkevidde op til 415 km. Præmiebilen er udstyret med bl.a. LED Matrix-forlygterne IQ.Light, som giver godt udsyn og tager hensyn til modkørende trafik. Derudover er bilen udstyret med bekvemt udstyr som navigation, wireless app-connect og adaptiv fartpilot. Med i præmien følger 1 års Clever One-abonnement og installation af ladeboks fra Clever.

Værdi: 360.470 kr.

SMS ELBIL til 1411
Det koster 150 kr. + almindelig takst.

Det med småt
Farve: Dark Olivine Green Metallic.
Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. Præmien indeholder ikke vinterdæk, forsikring, brændstof og halvårlig CO2-ejerafgift.

Clever: Præmien kan ikke overdrages, ombyttes til kontanter eller til andre produkter og følger ikke bilen ved ejerskifte. Præmien gælder kun til privat brug. Installation af ladeboks: Ekstraomkostninger kan forekomme, fx ved behov for grave- eller stilladsarbejde mv. Du låner ladeboksen fra Clever, der installeres på din privatadresse (DK), og nedtages efter udløb af præmieperioden.

Læs vilkår for præmien

Læs regler og vilkår

Min. 18 år. Lotteriet udbydes af Støttekomitéen til fordel for Kræftens Bekæmpelse, Strandboulevarden 49, 2100 København Ø, telefon 35 25 75 00

Stå sammen med os. Vi har brug for din hjælp til Knæk Cancer.

Tryk på knappen. Så åbnes en SMS klar til afsending.

Privatlivspolitik

Vi passer godt på dine personoplysninger. Du kan læse mere om, hvordan vi behandler dine oplysninger i vores privatlivspolitik

Læs privatlivspolitik