SMS lodtrækning

Klik her og se oversigten over præmier i Knæk Cancer SMS lodtrækninger 2022

SMS og telefon lotterier

Man kan i forbindelse med Knæk Cancer 2022 indsamlingen på TV 2 deltage i telefon/SMS lotterier om en række sponsorerede præmier. Præmierne i de udbudte lotterier kan ikke ombyttes til kontanter. 

Alle lotterier udbydes af Støttekomitéen til fordel for Kræftens Bekæmpelse, Adr.: Sekretariatet c/o Kræftens Bekæmpelse, Strandboulevarden 49, 2100 København Ø, Tlf. 35 25 75 00.

Overskuddet fra lotterierne bruges til at støtte Kræftens Bekæmpelses arbejde med forskning og forebyggelse af kræft samt støtte til patienter og pårørende, der er ramt af kræft.

Der kan deltages i lotterierne 23. - 29. oktober 2022. Det koster mellem 25 kr. og 150 kroner plus almindelig takst at deltage. Du kan maksimalt benytte indholdstakserede SMS-tjenester for beløb op til 300 € pr. måned, og du kan maksimalt deltage i hver lodtrækning for 750 kr. pr. døgn. 

For at deltage i lotterierne skal man være fyldt 18 år. (Man er velkommen til at få en forælder eller anden voksen til at deltage på ens vegne. Er man under 18 år, men har et mobilabonnement, der er oprettet af en person, som er over 18 år, vil præmien tilfalde ejeren af mobilabonnementet).

Ved deltagelse fraskrives 14 dages fortrydelsesret. Ansatte ved Link Mobility Denmark, TV 2 og Kræftens Bekæmpelse og deres husstande må ikke deltage.

Lodtrækning foretages løbende 23. - 29. oktober 2022 af Link Mobility Denmark i samarbejde med TDC. 

Vinderne får direkte besked og offentliggøres desuden her på siden den 7. november 2022 kl. 12.00.

Se vindere af lodtrækninger

Gevinstudleveringen finder sted senest den 1.12.2022 hos Kræftens Bekæmpelse.

Gevinstafgift betales af Støttekomitéen.

Se revideret lotteriregnskab

I forbindelse med sms-deltagelse i lotterierne gemmer Kræftens Bekæmpelse deltagernes mobiltelefonnumre, for siden at kunne vende tilbage til deltagerne med et lignende tilbud. Deltagere, der ikke ønsker disse henvendelser, kan sende en sms med teksten STOP til 1422.

Der er udstedt tilladelse til disse lotterier af Spillemyndigheden den 5.9.2022.