Tænd et Lys i mørket og støt Knæk Cancer

Af Maria Elsfort, Kræftens Bekæmpelse. Foto: Mads Claus Rasmussen
I løbet af Knæk Cancer i uge 43 afholder Kræftens Bekæmpelse lysceremonierne ’Tænd et Lys’ i 16 byer rundt omkring i Danmark.

Tænd et lys

Tænd et Lys er en smuk lysceremoni til støtte for dem, der er ramt af kræft og til at minde om dem, vi savner. Lyset symboliserer et håb om, at kræft en dag kan bekæmpes og viser samtidig, at dem, vi har mistet, ikke er glemt. Tænd et Lys afholdes af de lokale Stafet for Livet-frivilliggrupper forskellige steder i landet i forbindelse med Knæk Cancer. Alle kan deltage og lave en personlig lyspose. Kom og vær med til en rørende lysceremoni, hvor vi kan vise, at vi står sammen og støtter Knæk Cancer.

 

Til lysceremonien kan du donere min. 50 kr. og dekorere en lyspose med tegninger og en personlig hilsen til en, du holder af.

Har du ikke mulighed for at deltage i Knæk Cancer - Tænd et Lys, kan du skrive en lyspose online. Du kan vælge at lade din lyspose lyse online og dele den via Facebook, eller du kan vælge, at den skal stilles op i en af de 16 byer, hvor der afholdes en lysceremoni. Så skriver lokale frivillige din hilsen på en pose og stiller den op i den by, du vælger i forbindelse med købet.

Se tændte lysposer