KOM TIL TÆND ET LYS I AABENRAA OG STØT KNÆK CANCER

Foto: Mads Claus Rasmussen
Tag del i en smuk og rørende Tænd et Lys ceremoni ved Kræftrådgivningen i Aabenraa 27. oktober 2022. Lysceremonien er til støtte for dem der er ramt af kræft, og til minde om dem som vi har mistet.

Kræftrådgivningen i Aabenraa invitere til åbent hus arrangement med et sundt sønderjysk kaffebord, et oplæg om livsmod, en solokoncert mm. Til arrangementet er der også muligt at skrive en personlig hilsen på en lyspose til en du har kær. Lysposerne sættes op i en Knæk Cancer blomst og der afholdes en lille lysceremoni.

Hvis du ikke kan deltage, skrive en hilsen online ved at donere min. 50 kr. og få stillet lysposen op til lysceremonien på Torvet. Lokale frivillige skriver din hilsen i hånden og stiller din lyspose op. Bemærk at posen skal være købt online senest kl. 12 den 27. oktober, hvis de frivillige skal nå at få den med i lysceremonien.

Skriv på din lyspose her

Program

Tænd et lys i Aabenraa torsdag 27. oktober

Kl. 14.00-15.30: Sundt sønderjysk kaffebord
Smag på kagerne, kig dig omkring i kræftrådgivningen og mød både ansatte og frivillige. Vi synger fællessange fra højskolesangbogen, og du kan høre husets frivillige fortælle om vores gruppetilbud.

Kl. 15.30-16.00: Livsmod v. rådgivningsleder Birgitte Nørr-Hansen
Hør om kræftrådgivningens nye tilbud ”Livsmod”, der er under udarbejdelse. Birgitte fortæller også om kræftrådgivningens andre aktuelle tilbud.

Kl. 16.00-16.30: Fortællinger fra brugere og frivillige
Hør nogle af husets brugere fortælle om deres kræftforløb og hvordan de har brugt kræftrådgivningen undervejs. Frivillige fortæller om gruppetilbud i kræftrådgivningen.

Kl. 16.30-18.00: Solokoncert med Safir Aeriel
Safir Aerial er en sangerinde, pianist og musiker, som ønsker at sprede glæde, håb og fællesskab blandt sit publikum. Kom og lyt til denne solokoncert med Safir på klaver og sang.

Kl. 18.00-19.00: Fællesspisning og suppe
Vi spiser suppe og runder dagen af sammen.

Kl. 19.00: Tak for i dag.

Vi glæder os til at se DIG! Vi byder på mad og drikke hele dagen.

Se mere på Facebook

Kræftrådgivningen i Aabenraa, Søndergade 7, 6200 Aabenraa.