Fradragsregler for privatpersoner

Støtte fra private til Knæk Cancer er fuldt fradragsberettiget, så længe donationen opfylder gængse krav for fradrag. Donationen til Knæk Cancer noteres som forskningsbidrag, hvorfor der ikke gælder en øvre grænse for, hvor meget fradrag der kan gives.

Støtte via SMS
Du kan få fradrag for din SMS, hvis den ikke er sendt i forbindelse med en konkurrence. Du skal selv sende dokumentation for din indbetaling til medlem@cancer.dk

Støtte via MobilePay
Hvis du donerer med MobilePay, skal du selv fremsende dokumentation til os, da MobilePay ikke må videresende dine oplysninger til os. 

Er bidraget til TÆND ET LYS fradragsberettiget?
Ja, her gælder samme regel som med SMS og MobilePay – vi skal bruge dokumentation for at indberette donationen. 

Støtte via lotterier/konkurrencer
Hvis du har deltaget i en af vores lotterier om præmier, kan du ikke få fradrag. Grunden er, at du har ”købt” en vindermulighed/et lod, og at det derfor rent skattemæssigt ikke betragtes som en ren donation.

Støtte via personlige indsamlinger på hjemmesiden
Der kan ikke gives fradrag for donationer, der er lavet på vegne af andre. Derfor kan man ikke få fradrag, hvis man har samlet ind via en indsamling på vores hjemmeside, da det er andre mennesker, der har doneret pengene. Man kan til gengæld godt få fradrag, hvis man som privatperson har støttet en indsamling på vores hjemmeside. 

Se fradragsregler for virksomheder