Tænd et Lys i mørket og støt Knæk Cancer

Af Maria Elsfort, Kræftens Bekæmpelse. Foto: Mads Claus Rasmussen
I løbet af Knæk Cancer i uge 43 afholder Kræftens Bekæmpelse lysceremonierne Tænd et Lys i flere byer rundt omkring i Danmark.

Tænd et lys

Tænd et Lys er en smuk lysceremoni til støtte for dem, der er ramt af kræft og til minde om dem vi savner. Lyset symboliserer et håb om at kræft en dag kan bekæmpes og viser samtidig at dem, vi har mistet ikke er glemt. Tænd et Lys afholdes af de lokale Stafet for Livet frivilliggrupper forskellige steder i landet i forbindelse med Knæk Cancer. Alle kan deltage og lave en personlig lyspose. Kom og vær med til en rørende lysceremoni, hvor vi kan vise, at vi står sammen og støtte Knæk Cancer.

 

I løbet af selve dagen sælges lysposerne for 50 kr. pr. styk. Du kan købe og dekorere din lyspose med tegninger og en personlig hilsen til en du holder af.

Har du ikke mulighed for at deltage i Knæk Cancer - Tænd et Lys, kan du købe en lyspose online. Du kan vælge at lade din lyspose lyse online og dele den via Facebook, eller du kan vælge, at den skal stilles op i en af de seks byer, hvor der afholdes en lysceremoni. Så skriver lokale frivillige din hilsen på en pose og stiller den op i den by du vælger i forbindelse med købet.

Se tændte lysposer

Tænd et Lys i Knæk Cancer liveshow

Tænd et Lys i Billund afholdes samtidig med det store Knæk Cancer indsamlingsshow, der sendes live på TV 2 lørdag den 30. oktober. Showet vil stille direkte igennem til Byens Plads i Billund og vise dele af lysceremonien.

Der er mulighed for at købe og lave en personlig lyspose fra kl.14. Posen vil om aftenen blive en del af lysceremonien. Der vil ligeledes være en række forskellige aktiviteter og underholdning på Byens Plads i løbet af eftermiddagen og aftenen, ligesom der vil være mulighed for at købe mad og drikke til arrangementet.