Indsamlingsbillede
Indsamling oprettet af: Christian Olsen
Indsamling

Håbets Sti

Historien bag "Håbets Sti" handler om at finde vej gennem de sværeste tider. Livet kan tage uventede drejninger, når cancer rammer, og det kan føles som en ensom rejse. "Håbets Sti" symboliserer den rejse, vi alle tager, når vi står sammen i kampen mod sygdommen. Denne sti er fyldt med støtte, kærlighed og solidaritet. Hver skridt repræsenterer et skridt mod helbredelse, forståelse og fællesskab. Uanset om man er patient, pårørende eller ven, så har vi alle vores egen del af stien at gå. Navnet opfordrer til at dele historier, skabe bevidsthed og samle ressourcer, så vi sammen kan gøre en forskel. "Håbets Sti" minder os om, at selv i de mørkeste tider er der lys og mulighed for forandring. Sammen kan vi finde vejen mod en fremtid, hvor cancer ikke længere har magten over vores liv.
0,00 Kr.
Doneret ud af et mål på 10.000,00 Kr.
Støt med MobilePay
Støt med MobilePay

Doner et valgfrit beløb på Mobilepay nummer 878757.

Husk at der skal stå KC302259 i kommentarfeltet.

Der må ikke stå andet end koden i kommentarfeltet, ellers vil beløbet ikke komme ind på indsamlingen, men dog stadig gå til Knæk Cancer

Eller scan QR koden med dit kamera eller direkte fra MobilePay på din mobiltelefon og donér et valgfrit beløb.

qr kode
Støt med kort

Om indsamlingen

Håbets Sti inviterer folk til at træde ind i et fællesskab, hvor man sammen kan støtte hinanden. Det skaber en følelse af sammenhold blandt dem, der er ramt af cancer, og deres pårørende.

Med denne indsamling vil jeg gerne skabe opmærksomhed på håbets kraft, og vi sammen kan gå ned af fremtidens sti for at give de bedste forudsætninger til livets vej.

Det går aktiviteten ud på

Samtalebord i Herning gågade, der lader personer sætte sig ned, og reflektere over livets rejse - Hvad har de gennemgået, for at gøre dem netop til dén person de er i dag, og hvor håber personen at rejsen tager dem hen i fremtiden.

Praktisk information

Start dato
Tidspunkt
Slut dato
Tidspunkt
Adresse
Østergade 8
Postnummer
7400
By
Herning

Donationer og kommentarer

Bemærk at donationer via kort og Mobilepay kan tage et par minutter før de kan ses herunder.
Skriv kommentar

Knæk Cancer

Indsamlinger og aktiviteter fra personer som dig spiller en stor rolle i Knæk Cancer. Din indsats betyder, at budskabet om 'Knæk Cancer' bliver spredt og at forskerne får flere midler til at udvikle behandling til kræftramte.

Start din egen indsamling