KOM OG TÆND LYS I ESBJERG OG STØT KNÆK CANCER

Af Mikael Habekost, Kræftens Bekæmpelse. Foto: Mads Claus Rasmussen

Tag del i en smuk og rørende Tænd et Lys ceremoni i Esbjerg mandag den 22. oktober. Lysceremonien er til støtte for dem der er ramt af kræft, og til minde om dem som vi har mistet.

Du kan købe din lyspose på stedet inden lysceremonien, og selv skrive en hilsen til en du holder af. Kom og nyd den særlige stemning med live musik, lystale og et minuts stilhed mens lysposerne lyser mørket op. Lad os vise at vi står sammen om at knække cancer.

Det bliver en symfoni af oplevelser og god musik, når vi nu for 5. gang afholder Knæk Cancer i Esbjerg, så tag familien under armen og brug et par timer i selskab med de fantastiske mennesker, som kvit og frit stiller op for at støtte den gode sag.

Hvis du ikke kan deltage, kan du købe en lyspose online, skrive en hilsen og få den stillet op til lysceremonien på Tobakken i Esbjerg. Frivillige skriver din hilsen i hånden og stiller din lyspose op. Bemærk at posen skal være købt online senest kl 8 d. 22. oktober, hvis de frivillige skal nå at få den med i lysceremonien.

Køb din lyspose nu

Støt via MobilePay

Send et valgfrit beløb til

15 10 65

og støt Knæk Cancer

Del denne side