KOM OG TÆND LYS I ODENSE OG STØT KNÆK CANCER

Af Mikael Habekost, Kræftens Bekæmpelse. Foto: Mads Claus Rasmussen

Tag del i en smuk og rørende Tænd et Lys ceremoni i Odense lørdag den 27. oktober. Lysceremonien er til støtte for dem der er ramt af kræft, og til minde om dem som vi har mistet.

Lysceremonierne rundt om i landet i Knæk Cancer-ugen sluttes af med et stort Tænd et Lys arrangement på Flakhaven i Odense.

Du kan købe din lyspose på Flakhaven fra kl 15, og selv skrive en hilsen til en du holder af. Når mørket falder på, bliver alle poserne stillet op i Knæk Cancer logoets blomsterformation. I forbindelse med lysceremonien vil der være en lystale, et musikalsk indslag og et minuts stilhed. Kom og nyd den særlige stemning mens lysposerne lyser mørket op.

TV2 vil under det store Knæk Cancer liveshow stille direkte igennem til Flakhaven i Odense. Bla. lysceremonien vil blive vist i Knæk Cancer liveshowet.

Der vil være forskellige aktiviteter og underholdning på Flakhaven i løbet af eftermiddagen og aftenen, ligesom der vil være mulighed for at købe mad og drikke. Kom og vær med, tænd et lys og lad os vise at vi står sammen om at knække cancer.

Hvis du ikke kan deltage, kan du købe en lyspose online, skrive en hilsen og få den stillet op til lysceremonien på Flakhaven. Frivillige skriver din hilsen i hånden og stiller din lyspose op. Bemærk at posen skal være købt online senest kl 10 d. 27. oktober, hvis de frivillige skal nå at få den med i lysceremonien.

Tænd et Lys i Odense afholdes i samarbejde med Stafet For Livet og Kræftens Bekæmpelses lokalforening i Odense.

Køb din lyspose nu

Støt via MobilePay

Send et valgfrit beløb til

15 10 65

og støt Knæk Cancer

Del denne side