KOM TIL TÆND ET LYS I BJERRINGBRO OG STØT KNÆK CANCER

Foto: Mads Claus Rasmussen
Tag del i en smuk og rørende Tænd et Lys-ceremoni på Niels Due Jensens Plads i Bjerringbro 26. oktober 2023. Lysceremonien er til støtte for dem der er ramt af kræft og til minde om dem, som vi har mistet.

Til arrangementet kan du skrive en personlig hilsen på en lyspose til en, du holder af. Poserne kan skrives og dekoreres på pladsen fra kl. 17.00 ved donation på minimum 50 kr.

Når mørket falder på, bliver alle poserne stillet op i Knæk Cancer logoets blomsterformation. Kom og nyd den særlige stemning med musik fra Toner af Guld, og lystale af præst Gitte Korsholm Wamberg samt et minuts stilhed, mens lysposerne lyser op på Niels Due Jensens Plads. Lad os vise, at vi står sammen om Knæk Cancer.

Hvis du ikke kan deltage, kan du skrive en hilsen online ved at donere min. 50 kr. og få stillet lysposen op til lysceremonien. Lokale frivillige skriver din hilsen i hånden og stiller din lyspose op. Bemærk at posen skal være skrevet online senest kl. 12 den 26. oktober, hvis de frivillige skal nå at få den med i lysceremonien.

Skriv på din lyspose her

Program

Tænd et Lys i Bjerringbro torsdag 26. oktober 2023

Kl. 17-18 Donér og skriv på lysposer på pladsen.
Kl. 18.30 Velkomst ved formand for Stafet for Livet Bjerringbro, Helle Senika Christensen
Kl. 18.45 Toner af Guld spiller et par melodier 
Kl. 19.30 Lystale v/præst Gitte Korsholm Wamberg og 1. Minuts stilhed og 2 fælles sange.
Kl. 21 afslutning v/Helle Senika Christensen