KOM TIL TÆND ET LYS I AALBORG OG STØT KNÆK CANCER

Foto: Mads Claus Rasmussen
Tag del i en smuk og rørende TÆND ET LYS ceremoni på Kræftrådgivningen, Steenstrupvej 1 i Aalborg 25. oktober kl. 19-20. Lysceremonien er til støtte for dem, der er ramt af kræft, og til minde om dem, som vi har mistet.

Knæk Cancer arrangement på Kræftrådgivningen i Aalborg indeholder flere dele. Vi byder indenfor til en stemningsfuld og rørende eftermiddag/aften, hvor alle er velkommen. Du kan deltage i det omfang, du har lyst til, for der er ingen tilmelding.

Hold øje med vores Facebook side ‘Kræftrådgivningen - Aalborg’, hvor vi vil oplyse om arrangementet, og hvad man ellers kan opleve i løbet af ugen. I ugen op til selve TÆND ET LYS lysceremonien kan lysposer doneres og dekoreres på Kræftrådgivningen. Hvis du ikke har mulighed for at deltage i lysceremonien, kan du skrive en hilsen online, så stiller vi din lyspose op til lysceremonien.

Bemærk at lysposen skal være skrevet online senest 25. oktober 2024 kl. 16:00.

Skriv på din lyspose her

Program

TÆND ET LYS i Aalborg fredag 25. oktober

Kl. 15:30 – 16:30 – Åbent hus
Kom og mød frivillige og ansatte og oplev nogle af husets aktiviteter. Mød flere af vores gruppeledere fra fx mandenetværket, ”gå-holdet” samt sorggrupperne, som vil fortælle om vores grupper og netværk.
Der er fernisering, hvor malerier doneret af GENMAB kan opleves.
Der vil være mulighed for at donere og dekorere lysposer til TÆND ET LYS ceremonien.
Der er kaffe og kage.

Kl. 16:45-17:30 – ”Ohana betyder familie - og familie betyder, at ingen bliver efterladt eller glemt”. En livssætning som Monica bærer med sig
Oplev Monica, som fik kræft som 19-årig, og hør hendes fortælling om bl.a. familiebånd, forskning og frygten for tilbagefald. Det er en hjertevarm livsfortælling om, hvordan livet kan ændre sig, og hvad en kræftdiagnose kan betyde for den nære familie

Kl. 17:45 –18:45 – Fællesspisning
Rådgivningsleder Claus Weilgaard aka. ‘Chili-Claus' serverer chili con carne

Kl. 19:00 – 20:00 – TÆND ET LYS ceremoni
Tag del i en smuk og rørende lysceremoni til støtte for dem, der er ramt af kræft, og til minde om dem, som vi har mistet.
Velkomst ved Kitte Vraa, lys-tovholder i Stafet For Livet Brønderslev.
Silja og Simon sætter stemningen med deres musikalske indslag.
Ordjonglør Jonny Hefty også kendt som ”Danmarks bedste rapper… over 50” er årets lystaler. Jonny har meget på hjerte og er fuld af taknemlighed og håb. Jonny har kræft tæt inde på livet og udtaler: ”Kræft er ikke altid en dødsdom, men man skal måske leve med det”.
Claus Weilgaard siger tak for i aften.