Knæk Cancer med Kræftrådgivningen i København

Velkommen til Knæk Cancer i Kræftrådgivningen i København, som er en del af Center for Kræft og Sundhed. I år kan du komme til koncerter og åbent hus. Du kan også afprøve mindfulness-meditation live på vores Facebookside.

Program

Torsdag den 28. oktober kl. 16.00-19.00

Åbent hus i Center for Kræft og Sundhed København. Vi håber, at du har lyst til at kigge forbi. Børn er også velkomne, og du bestemmer selv, om du vil deltage i hele dette gratis arrangement eller kun dele af det.

Tilmelding er ikke nødvendig. 

Kl. 16.00-17.00: RONKEDORKORET KOMMER OG SYNGER - ALLE TIDLIGERE KRÆFTPATIENTER
Mænds Mødested i Elefanthuset består i dag af 65 medlemmer, hvoraf nogle elsker at synge og derfor har lavet Ronkedorkortet.

MME har indgået et samarbejde med Kastanjehusene, som er et plejehjem beliggende i De Gamles By. MME-medlemmerne deltager ved sommerfesten, hvor de griller og serverer, så personalet kan koncentrere sig om beboerne. Samarbejdet gælder også julefrokoster for beboerne, og hver gang giver Ronkedorkoret et par numre.

Kl. 17.00-18.00: KOM OG SYNG MED CHRISTINA SHEILA BOELSKIFTE
Christina Sheila Boelskifte er en dansk sangerinde og sangskriver. Hun har medvirket som korsanger på mere end 50 danske CD-indspilninger og sunget med Lis Sørensen, Sanne Salomonsen, Mads Langer, Martin Brygmann og mange flere.

Christina Boelskifte udgav første soloalbum i 2007 og optræder ofte som solist i forskellige bigbands. Hendes plads som solist i orkestret Blast satte hende for alvor på landkortet som en af Danmarks dygtigste soulsangerinder, og hun kan hvert år opleves i december med Amazing Christmas, hvor hun turnerer med jazzsangerinden Sinne Eeg.

Kl. 18.15-19.00: VI BYDER PÅ LIDT AT SPISE
Vi serverer et let måltid mad.  Der er mulighed for en sodavand eller postevand til maden.

Kræftrådgivningen i København, Center for Kræft og Sundhed København, Nørre Allé 45, 2200 København N