Knæk Cancer med kræftrådgivningen i Herning

Velkommen til Knæk Cancer med Kræftrådgivningen i Herning. I år kan du møde os både i Kræftrådgivningen og på Facebook, hvor vi sender live.

Af Heidi Velling Jensen

I anledning af Knæk Cancer inviterer vi torsdag den 28. oktober til foredrag om børn i kræftramte familier. Traditionen tro serverer kræftrådgivningens skønne frivillige kaffe, te og æblekage i hele uge 43.

Program

Torsdag d. 28.10.21

Kl. 14-16

  • Kaffe, te og æblekage
  • Rundvisning i huset

Kl. 16-18

Hvad børn ikke ved ... har de ondt af,  Foredrag v. Karen Glistrup, socialrådgiver, familie- og psykoterapeut MPF
Karen Glistrup har i årtier hjulpet forældre med at tage hul på snakken med deres børn om følsomme og svære emner. F.eks. når forældre rammes af alvorlig sygdom. Hendes erfaringer er entydige: Troværdighed styrker relationen mellem forældre og børn og skaber mentalt sunde børn.

Når alvorlig sygdom rammer, håber vi som voksne ofte så inderligt, at vi kan skåne vores børn for bekymringer – og undlader derfor måske at sige noget til dem. Men sunde børn sanser alt. De sanser, at vi bekymrer os. Når vi tier, lader vi børnene i stikken. Vi overlader dem til selv at skabe mening med det, de sanser.

Der er ingen vej udenom: Vi skal snakke med vores børn om den virkelighed, de er en del af.

Live på Facebook   
Tirsdag den 26/10 kl. 10.30 sender vi live på Facebook fra kræftrådgivningen. Hør om de mange muligheder for rådgivning og aktiviteter i huset.

Se med på Facebook

Kræftrådgivningen i Herning, Nørgaards Allé 10, 7400 Herning